У 2020 РОЦІ ПРАТ «МЕТЛАЙФ» ВИПЛАТИЛА КЛІЄНТАМ БІЛЬШЕ 211 МЛН ГРИВЕНЬ.

PRESS RELEASE – UKRAINE

Kyiv, January 20, 2021

ПРЕС-РЕЛІЗ – УКРАЇНА

Київ, 20 січня 2021 р.

У 2020 році обсяг страхових виплат клієнтам ПрАТ «МетЛайф» склав понад 211 млн гривень

Загальна сума страхових виплат ПрАТ «МетЛайф» за підсумками минулого року перевищила 211,9 млн грн. Основний обсяг виплат припав на ситуації, пов'язані зі страховим захистом здоров'я клієнтів компанії.

За підсумками минулого року МетЛайф в Україні демонструє зростання всіх показників діяльності, і виплати не є винятком: у грошовому еквіваленті вони збільшилися на 27% у порівнянні з 2019-м роком. У 2020 році компанія здійснила 29 значних виплат, у тому числі 22 виплати на суму понад 500 тис. грн. кожна, шість виплат на суму понад 1 млн грн. і одну виплату на суму понад 2 млн грн.

Кількість страхових випадків, за якими здійснювалися виплати, також зросла (+ 14%). Протягом 2020 року здійснено 21 095 виплат застрахованим за програмами захисту життя і здоров'я від МетЛайф. Серед ТОП-причин виплат у 2020 році лідирують хірургічні втручання (6 028 випадків) і травми (5 214 випадків) – на їх частку припадає 53% всіх звернень.

«У реаліях коронакризи усі ми повною мірою відчули необхідність фінансового захисту власного життя і здоров'я – саме його і забезпечують програми МетЛайф. У 2020-му році, всупереч всім викликам, ми продовжували вчасно і в повному обсязі виконувати всі фінансові зобов'язання перед клієнтами, які довірили нам найдорожче», – коментує результати Інна Бєлянська, керівник ПрАТ «МетЛайф». – На жаль, протягом року наші клієнти стикалися і з трагічними подіями: понад 330 випадків - це виплати за ризиком «Смерть». Ще 166 виплат здійснено клієнтам, які зіткнулися з критичними хворобами – такими, як інфаркт, інсульт, онко-діагноз. Але є і радісні моменти: в минулому році у нас понад 1200 виплат по дожиттю. Це виплати тим клієнтам, які вже успішно реалізували свій план довгострокових накопичень разом з МетЛайф, і тепер зможуть насолоджуватися забезпеченим життям на пенсії, оплатити навчання дітей або втілити інші фінансові цілі».

За період 2003-2020 рр., з початку діяльності МетЛайф в Україні, сумарні виплати клієнтам компанії перевищили 857 млн. 845 тис. грн. Згідно з оцінками галузевого рейтингу Insurance TOP, протягом 2019-2020 року МетЛайф є незмінним лідером за обсягом страхових виплат серед усіх компаній страхування життя в Україні.