У своєму щорічному звіті про сталий розвиток, опублікованому 17 червня 2020 року, компанія MetLife зазаначила, що загальна вартість допомоги та підтримки компанії та Фонду MetLife Foundation з COVID-19 становить понад чверть мільярда доларів.

У своєму щорічному звіті про сталий розвиток, опублікованому сьогодні, компанія MetLife зазаначила, що загальна вартість допомоги та підтримки компанії та Фонду MetLife Foundation з COVID-19 становить понад чверть мільярда доларів.

В іншому ключовому моменті доповіді було підкреслено, що MetLife збільшив свій портфель Responsible Investments під управлінням понад 10 відсотків  з року в рік, з понад 52 мільярдів доларів у 2018 році до понад 58 мільярдів доларів у 2019 році. "MetLife щодня працює задля створення більш стійкого світу", - заявив президент та генеральний директор MetLife Мішель Халаф. «Такий підхід у нашому бізнесі  існує вже понад 152 роки. Ми надаємо та виконуємо довгострокові обіцянки, що підтримують людей, сім’ї та громади – і ми робимо довгострокові інвестиції, які підтримують економічне процвітання ”.

Основні ключові моменти прогресу в компанії у 2019 році:

MetLife Investment Management (MIM), компанія стороннього управління активами компанії, підписала the Principles for Responsible Investment (Принципи відповідальних інвестицій),в рамках програми за підтримки Організації Обєднаних Націй з вирішення питань охорони навколишнього середовища, соціальних питань та управління.

MetLife та MIM підтримали зростання робочих місць, зростання добробуту та фінансової стабільності, інвестуючи 600 мільярдів доларів у загальні активи під управління для страхувальників та клієнтів у бізнесах будь-якого типу.

Задля сприяння більш інклюзивному робочому місцю та суспільству, MetLife підписала зобов’язання CEO Action for Diversity & Inclusion pledge та приєдналася до ініціативи Catalyst CEO Champions For Change. Компанія також стала однією з перших страхових компаній, що приєдналася до U.N. Women Global Innovation Coalition for Change, докладаючи зусиль задля просування жінок у галузі технологій та підприємництва.

Компанія MetLife була включена до Індексу гендерної рівності Bloomberg – відзнака, яку компанія отримує вже п'ять років поспіль – і визнана Жіночим форумом Нью-Йорка як «Корпоративний чемпіон» за високе представництво жінок у своїй Раді Директорів.

 "Основа роботи MetLife – це сприяння стійкому майбутньому для всіх наших зацікавлених сторін", - сказав Майк Зарконе, керівник відділу корпоративних справ та стійкості компанії MetLife. "Ми демонструємо нашу прихильність завдяки підтримці співробітників і клієнтів, нашим інвестиціям в економіку, благодійним пожертвам та сильному екологічному раціональному використанню"

Звіт про сталий розвиток MetLife за 2019 рік посилається на міжнародно визнані рамки звітності, розроблені the Global Reporting Initiative (GRI), the Sustainability Accounting Standards Board (SASB) та the Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD).

MetLife вже четвертий рік поспіль досягає нейтральності вуглецю і достроково виконує всі свої екологічні цілі 2020 року. Наприклад, компанія зменшила щорічне споживання енергії на 33 відсотки за період з 2012 по 2019 рік, що значно перевищує цільове зниження на 10 відсотків.

Четвертий рік поспіль MetLife отримує місце у індексі Dow Jones Sustainability North America. Компанія також була відзначена , як найкращий страховик у списку "Найвідповідальніших компаній Америки" журналу Newsweek.

Компанія MetLife вкотре отримала  відзнаку лідерства, щодо зміни клімату у щорічному звіті CDP Investor Report. Окрім цього, компанія отримала визнання у  the U.S. Environmental Protection Agency’s ENERGY STAR Partner of the Year, в  номінації щодо  найкращої передової практики енергоефективності.

Стандарти GRI забезпечують основу для компаній для визначення та донесення їх економічних, екологічних, соціальних та управлінських показників. Стандарти SASB визначають конкретні галузеві показники звітності щодо стійкості. TCFD пропонує свої рекомендації компаніям щодо того, як донести інформацію щодо управління кліматичними ризиками та можливостями.

MetLife приєднується до тисяч компаній у всьому світі з метою кількісного визначення нефінансового впливу на її ділову діяльність.

Щоб переглянути звіт та дізнатись більше про роботу MetLife з питань сталого розвитку, відвідайте сайт metlife.com

Contact: