METLIFE СЕРЕД 100 НАЙКРАЩИХ КОМПАНІЙ ДЛЯ РОБОТИ®, ЗГІДНО З ЖУРНАЛОМ FORTUNE ТА GREAT PLACE TO WORK®

Журнал Fortune включив компанію МетЛайф до списку 100 найкращих компаній для роботи® у 2023 році. Для нас це велика честь, бо цей престижний список, створений Great Place To Work US®, відзначає компанії, які невпинно прагнуть отримати кращий досвід роботи для кожного працівника.

НЬЮ-ЙОРК, 4 квітня 2023 р. — MetLife, Inc. (NYSE: MET) оголосила про те, що журнал Fortune включив її до списку 100 найкращих компаній для роботи® за 2023 рік. Щорічний список, складений Great Place to Work® за власною методологією For All™, відзначає компанії, які невпинно прагнуть покращити досвід роботи кожного працівника.

«У MetLife ми прагнемо створити робоче місце, де кожного чують, цінують і відчувають причетність, і саме наші колеги щодня втілюють це в життя», — сказав президент і генеральний директор MetLife Мішель Халаф. «Ми пишаємося визнанням і залишаємося непохитними у своїй зосередженості на створенні цілеспрямованої та інклюзивної культури, де кожен працівник може повністю розкрити свій потенціал».

Щоб скласти список 2023 року, Great Place to Work опитало та проаналізувало відгуки понад півмільйона співробітників із сертифікованих компаній Great Place To Work Certified™ про культуру їхньої організації, включаючи ключові моделі поведінки, які сприяють довірі до керівництва, зв’язку з колегами та лояльності до компанії.

Під час опитування 90% співробітників MetLife сказали, що вони пишаються тим, що говорять іншим, що працюють у MetLife. Крім того, 85% вважають MetLife чудовим місцем для роботи, порівняно з 57% у типовій американській компанії.

Компанії також надіслали есе з описом своїх зусиль щодо надання інноваційної підтримки працівникам, які були підтверджені відповідями опитування працівників. Ті, хто потрапив до списку, пропонують позитивні результати для працівників незалежно від посади, раси, статі, сексуальної орієнтації, статусу роботи чи інших демографічних ознак.

MetLife отримав сертифікат Great Place to Work у Бразилії, Чилі, Китаї, Кіпрі, Індії (Глобальний центр підтримки операцій MetLife), Мексиці, Уругваї та США.

Додаткові відомості про список 100 найкращих компаній для роботи за 2023 рік доступні на веб-сайті Fortune тут. Докладніше про методологію Great Place to Work For All доступно тут.

#AllTogetherPossible #MetLifeProud #100BestCos #GPTW4ALL