Національний банк України на підставі власної заяви ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "МетЛайф" (ЄДРПОУ 32109907) (далі – ПрАТ "МетЛайф") надав погодження розширення обсягу ліцензії компанії на здійснення діяльності із прямого страхування та вхідного перестрахування 

Дорогі друзі, маємо чудові новини!

 

По-перше, Національний банк України переоформив (продовжив) дію всіх наших наявних ліцензій! Що це означає? Що тепер ми ведемо діяльність не за видами, а за класами страхування, згідно вимог нового законодавства. А за фактом, продовжуємо стало працювати, рухатися вперед та сумлінно виконувати свої зобовʼязання перед клієнтами, партнерами та державою в ці непрості часи.

 

По-друге, НБУ погодив розширення ліцензії МетЛайф на здійснення діяльності за новими класами страхування:

1️⃣ Страхування від нещасного випадку (включаючи випадки виробничої травми та професійного захворювання).

2️⃣ Страхування на випадок хвороби (включаючи медичне страхування).

https://bit.ly/3XsUeeN

 

Що це означає❓

Що перед нами відкриваються нові можливості: клієнти МетЛайф отримають ще більше нових страхових програм для ефективного захисту свого здоров’я та фінансів.

 

Ми щиро дякуємо Національному банку України за обʼєктивність, професійний підхід та відкриту комунікацію в процесі взаємодії. Віримо, що це рішення стане потужним поштовхом з розвитку не лише для нашої компанії, а й для страхової індустрії в цілому!